Maatregelen NVS-NVL rondom coronavirus

De NVS-NVL volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend. Voor wat betreft het bewaken van de gezondheid van medewerkers en bezoekers volgen we de adviezen op van het RIVM. Wij passen de informatie op de website aan indien de adviezen van het RIVM wijzigen.

Datum laatste informatie: 31 maart

 

Verlenging coronamaatregelen

Op 31 maart heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus worden verlengd t/m 28 april. De scholen blijven in ieder geval dicht tot en met de meivakantie. 

Informatie en tips voor LOB en Passend Onderwijs

We hebben een pagina ingericht voor 'LOB in coronatijden' en 'Passend Onderwijs in coronatijden', die wij steeds bijwerken met de laatste informatie en tips voor decanen, loopbaanbegeleiders, leerlingbegeleiders en zorg- en ondersteuningscoördinatoren. 

 

Consequenties Academie

Alle bijeenkomsten, cursussen en trainingen die in april en mei gepland staan op onze eigen locatie (de Mariahoek in Utrecht) zullen geen doorgang vinden.  We bekijken per training / cursus bekijken wat het meest passend is en berichten alle deelnemers daarover.

Over de volgende activiteiten is al een beslissing genomen: 

  • Dag 1 van de Basiscursus Decanaat van 2 april (Rotterdam) zal worden verplaatst;
  • Dag 1 van de Basiscursus Zorg- en ondersteuningscoördinator van 6 april zal worden verplaatst;
  • Dag 1 van de Vervolgcursus Decanaat van 9 april zal worden verplaatst.

Over de cursussen en trainingen die we op maat aanbieden aan scholen hebben we rechtstreeks contact met de opdrachtgever.

Alle trainingen en cursussen die na 1 juni gepland staan gaan vooralsnog gewoon door zoals aangegeven. Op 6 mei a.s. presenteren wij ons aanbod van cursussen, trainingen en maatwerkmodules voor volgend schooljaar op https://nvs-nvl.nl/academie/. Je kunt je daar dan direct voor inschrijven.

De Algemene Voorwaarden van de Academie blijven van kracht. 

 

Bereikbaarheid bureau NVS-NVL

In verband met de aangescherpte maatregelen beperken wij onze bezetting op het kantoor aan de Mariahoek. Daardoor zijn we telefonisch minder goed bereikbaar op ons algemene nummer 030-7609760. Mocht je ons niet aan de lijn krijgen, kun je je vraag of opmerking ook mailen naar bureau@nvs-nvl.nl, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt en dat je bericht wordt opgepakt. Je kunt hierbij ook aangeven dat je graag teruggebeld wil worden als je dat fijn vindt. 

Vanuit huis blijven we ons inzetten voor onze leden! Heb je een vraag, suggestie of ondersteuningsbehoefte voor ons? Laat het ons weten! Per mail zijn wij goed bereikbaar: bureau@nvs-nvl.nl