6 items tagged "Cursus"

  • Cursusaanbod

    dameDe trainingen en cursussen van de NVS-NVL zijn gericht op het verwerven en verbeteren van kennis en vaardigheden van decanen, leerlingbegeleiders, mentoren en zorgcoördinatoren ten behoeve van hun professionaliteit. Ze worden verzorgd door trainers van de vereniging; gepassioneerde vakmensen ‘uit het veld’ die hun kennis en kunde graag overbrengen met behulp van professioneel samengesteld cursusmateriaal.

     

     

     

     

     

  • Cursusaanbod NVS-NVL gecertificeerd door CRKBO

    CRKBO InstellingDe NVS-NVL wil toekomstbestendige en kwalitatief hoogstaande trainingen en cursussen aan leden en aan overige belangstellenden aanbieden. Om de kwaliteit van ons opleidingsaanbod extern te waarborgen heeft de NVS-NVL zich geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, als onderwijsinstelling die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

  • Drie nieuwe eendaagse LOB cursussen in schooljaar 2015-2016

    docent voor schoolbordIn het schooljaar 2015-2016 starten we met drie nieuwe eendaagse cursussen rondom LOB: LOB en mentoraat, ouderbetrokkenheid en LOB, vernieuwing vmbo en LOB. Schrijf u voor de vakantie nog in, dan bent u verzekerd van een plek!

  • Gratis pilot nieuwe opleidingen rondom LOB

    Groep leerlingen gemengdDe NVS-NVL heeft voor komend schooljaar een aantal nieuwe eendaagse trainingen voor decanen ontwikkeld. De trainers willen de scholing zoveel mogelijk afstemmen op de behoefte van decanen en daartoe wordt op 21 mei een gratis pilot gehouden, waarbij uw mening wordt gevraagd om de trainingen te kunnen verbeteren.

  • Nieuw cursusaanbod voor leerlingenzorg in het vo en mbo

    docent leerling jongenDit jaar start de NVS-NVL met een aantal nieuwe cursussen en trainingen, die zich richten op leerlingbegeleiders, counselors, mentoren en zorgcoördinatoren. Al deze cursussen en trainingen zijn CRKBO geregistreerd.

  • Training loopbaanreflectiegesprekken met korting voor leden

    4  Loopbaangroep - Marinka Marionette Nard samen 2014 close-upWil je beter in staat zijn om leerlingen te activeren tijdens een loopbaangesprek? En wil je getraind worden door Prof. Dr. Marinka Kuijpers, grondlegger van de loopbaancompetenties, of één van de andere landelijke experts; Marionette Vogels of Nard Kronenberg?

     

EasyTagCloud v2.8